Activiteiten

door | mrt 2, 2019

21 november: schrijver Rob van Essen komt naar Almelo!

Donderdag 21 november is Rob van Essen te gast bij boekwinkel Bij de Aa in Almelo. Van Essen, winnaar van de Libris Literatuurprijs 2019, wordt geïnterviewd, leest voor uit eigen werk en beantwoordt vragen van het publiek.

Rob van Essen is al jaren een van Nederlands best gerecenseerde schrijvers. Met zijn roman ‘De goede zoon’, waarvoor hij de Libris Literatuurprijs kreeg, brak hij door bij het grote publiek. Eerder ontving Van Essen de J.M.A. Biesheuvelprijs voor de beste korteverhalenbundel (voor ‘Hier wonen ook mensen‘). Zijn roman ‘Visser’, eerder genomineerd voor de Libris Literatuurprijs, werd onlangs heruitgegeven.

Datum: donderdag 21 november 2019

Tijd: 19.30 uur

Plaats: Boekwinkel Bij de Aa, Grotestraat 99, Almelo

Toegang: gratis

Cursus Praten over poëzie – doe mee vanaf 7 oktober

 

Vanaf 7 oktober 2019: Praten over poëzie. Een vijfdelige cursus waarin praten over gedichten uitmondt in een boeiend gesprek. Diana Redmeijer en Bram Mieras verzorgen de kundige en enthousiaste begeleiding en verwelkomen je graag.

Vijf maandagavonden – één keer per 14 dagen –  van 19.30 tot 22.00 uur. Met informatie en gesprek over dichters en de vorm- en inhoudskenmerken van hun gedichten.

Data: 7 oktober, 21 oktober, 4 november, 18 november, 2 december 2019

Tijd:  20.00 – 22.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur)

Plaats: Boekwinkel Bij de Aa, Grotestraat 99, Almelo

Kosten: € 47,50 (cursusmateriaal, koffie/thee, drankje) voor 5 bijeenkomsten

Wil je meedoen? Stuur dan even een mailtje naar bram.mieras@gmail.com. Je kunt ook naar dit adres mailen als je eerst meer informatie wilt.

Aanmelden uiterlijk vrijdag 4 oktober (liefst eerder). De cursus gaat door bij voldoende aanmeldingen. Uiterlijk zaterdag 5 oktober krijg je hierover bericht

Diana Redmeijer groeide op in Groningen, waar ze Nederlands en Literatuurwetenschap studeerde. Ze geeft Nederlands aan de Internationale School en schrijft levensverhalen. Met man, dochter en hond woont ze in Almelo.

Bram Mieras is gepensioneerd docent Nederlands en filosofie, getrouwd, drie volwassen kinderen, houdt van lezen, puzzelen, gesprekken voeren, zonlicht.

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.