Activiteiten

door | mrt 2, 2019

21 november 2019: schrijver Rob van Essen komt naar Almelo!

Donderdag 21 november is Rob van Essen te gast bij boekwinkel Bij de Aa in Almelo. Van Essen, winnaar van de Libris Literatuurprijs 2019, wordt geïnterviewd, leest voor uit eigen werk en beantwoordt vragen van het publiek.

Rob van Essen is al jaren een van Nederlands best gerecenseerde schrijvers. Met zijn roman ‘De goede zoon’, waarvoor hij de Libris Literatuurprijs kreeg, brak hij door bij het grote publiek. Eerder ontving Van Essen de J.M.A. Biesheuvelprijs voor de beste korteverhalenbundel (voor ‘Hier wonen ook mensen‘). Zijn roman ‘Visser’, eerder genomineerd voor de Libris Literatuurprijs, werd onlangs heruitgegeven.

Datum: donderdag 21 november 2019

Tijd: 19.30 uur

Plaats: Boekwinkel Bij de Aa, Grotestraat 99, Almelo

Toegang: gratis

Activiteiten

door | mrt 2, 2019

24 november 2019: Boekfeest rond Het geheim van de zeemeermin

van Annet Jacobs

Zeemeerminnen bestaan. Of toch in elk geval tot het tegendeel is bewezen. In het nieuwe boek van de Almelose kinderboekenschrijfster Annet Jacobs, Het geheim van de zeemeermin, duikt er eentje op in de dorpsvijver.

Op 24 november viert Annet Jacobs haar boekfeest bij Boekwinkel Bij de Aa viert. Geen wonder: langs de winkel stroomt water en dat is natuurlijk reuze handig voor zeemeerminnen. Op koopzondag 24 november om 13.00 uur komt er zeker eentje langs, want Annet Jacobs overhandigt haar een exemplaar van haar boek zal overhandigen. Er is dan ook nog veel meer te beleven!
Kom lekker langs, en vier het feestje mee!

Zondag 24 november, 13.00 uur

Grotestraat 99, Almelo

Toegang: gratis

 

Het geheim van de zeemeermin is Jacobs’ vijfde geheim-van-titel. Daarnaast is de schrijfster bekend van haar Verliefde Juf-serie. Jacobs werkt alweer hard aan een nieuw geheim-van-boek: Het geheim van de achterburen. Dit verschijnt volgend jaar.